Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Tam 2008

Kevättä odotellessa

Tykkylumimaisemaa Kainuun vaaralta. Kuva otettu vuosia sitten aurinkoisena maaliskuun päivänä.

Tykkylunta

Tässä on aitoa tykkylunta. Kuvattu Kainuun vaaralta. Maaliskuussa jo vuosia sitten otettu kuva. En ole moneen vuoteen päässyt kuvaamaan tykkylunta. Ei sitä taida joka vuosi ollakaan.

helmikuuta 1st

jäätyminen

Nämä jäätähdet on kuvattu auringon laskiessa samalta savolaiselta järveltä kuin edelliset.

Mikä Teneriffan rapu?

Mistä ravuista kuvassa on kysymys? Suomessa en ole niihin törmännyt.

nöyryys

nöyryys kaunistaa?

Iisalmi 31.1.08

nyt sitä on

nyt sitä on - lunta siis
Iisalmi 31.1.08

Lisää latvoja

Lehtikuusi kuvattu Espoossa 25.1.08

Kelo

Tässäpä latvojen ihailijalle myös yksi.

Latvat

Mulla on ihmeellinen tapa kuvailla metsissä puun latvoja. Niistä löytää hauskoja kuviota ja huomaa kuinka pieni ihminen on isojen puiden joukossa...

Siiamilaiset kaksoset

Nämä siiamilaiset kaksoset kasvavat onnellisena vieri vieressä. Ihan mielenkiinnosta kysyn että koska tässä näyttää alunperin olleen kaksi puuta niin ovatkohan ne nykyään yksi vai kaksi puuta? Näyttää että ne ovat sulautuneet kokonaan alapäästä toisiinsa.