Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Hel 2008

Kenen toukka

Kenen toukka tämä on. Arvelen, että leppäkertun, mutta en ole varma.

maaliskuuta 1st

Janottaa

... haukataanpa tuosta vähän lunta, että saa taas nukuttua. Nenänpäätä kutittaa tuo lumimöykky, jospa se siitä kohta sulaisi... Kroooh...

ikkunapisaroita3

ikkunapisarat illalla

naps!

talviuninen kataja

P-Savo 28.2.08

pienellä lepällä

kokoonsa nähden muhkea pahka. P-Savo 29.2.08.

tässä

on hyvä esimerkki. viherpeipon jalan vierressä ulostepampula. monesti linnut nappaavat nokkaan näitä siemenä. Sylkäisevät kyllä nopiaan mutta kun monesti tekee,niin kyllä siinä pöpöt mahaa

URPIAINEN

lennossa, vaan kumpi tavallinen vai tundra ? ?

kettu

tarkkailee valppaasti ympäristöään

lintu

talvehtii savolaisessa metsässä