Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Tam 2010

koskikara

nokisenkoskella ,pakkastakin 30astetta.

tyyrinvirran joutsen

kuvattu 23,1,2010.

kurkistusruokavarastoon

kuvattu 23,1,2010,pakkasta lähes 30 astetta.

lunta ja pakkasta

Lintujenruokintapaikan ympärillä oli aamulla paksu kerros uutta lunta. Orava kaiveli lumesta lintulaudalta pudonneita siemeniä.

tammikuuta 31st

pakkanen tulee

kun tulee pakkanen...

kuvattu Helsingissä 16.1.2009

jääkiteet

jääkiteet ja aurinko saavat aikaan pakkasella näitä talven sateenkaaria - eli toinen näkemäni halo (paljon pienempi ilmiö kuin se, mistä pistin aiemmin kuvan

Iisalmi 17.12.2009

aamun pehmeä valo

aamun pehmeässä valossa talvea kokemaan

jossain Pohjois-Savossa 30.1.2010

Vihervarpuset.

70 vihervarpusta pihakoivussa. Olin jostain lukevinani, että tämänvuotisessa pihalintujen bongauksessa tarkkaillaan erityisesti vihervarpusia, täällä niitä ainakin riittää.

tammikuuta 30th

Meri jäätyy.

Kuvattu 31.01-09 Emäsalossa.

Jäässä.

Kuvattu Tolkkisissa 17.01-09.