Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Lok 24, 2010

Kukahan?

Kukahan tässä värjöittelee huurresokeroituna?

ps. minä tiedän.

pikku punnertaja

Sinitiainen ruovikossa 24.10.10.

HIenosti pelaa sivusto. Tosin minulla ei ole aikaisemminkaan ole suurempia ongelmia ollut kuvien laittamisessa, mutta onhan tämä nyt huomattavasti nopeampi.

piilosilla

kuvattu vesannolla.

Kohti valoa!

23.10. Jeee, tämähän toimii taas! Lämmin kiitos teille kaikille jotka olette olleet mukana korjaamassa sivustoa kuntoon! ☼

Torvet auringossa

23.10.

Itiöt

23.10.

Lippu kunniaksi

lippu salkoon: tänään on YK:n päivä, uskonpuhdistuksen muistopäivä - ennen muuta lippu salkoon sen kunniaksi, että palsta lopulta TOIMII!

hallahiippo (?).

Mycena metata, ehdotan. Kuvattu vanhassa kuusimetsässä Somerolla 23.10.2010 klo 14:37

tinahiippo (?)

Mycena polygramma, ehdotan. Kuvasin tämän yksinäisen hiipon vanhassa kuusimetsässä Somerolla 23.10.2010 klo 14:50