Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Lok 29, 2010

Ei hätää

Gimppi käyttöön, paljon valoisuutta pois, aika reilusti kontrastia, ja pari kertaa Unsharp Maskia, ja kas, kuvaa sietää sentään katsella. Tämä on mielestäni sallittua kuvankäsittelyä.

Harmi.

Voi harmi, kävi tikkakin keimailemassa talilla....mutta...mutta..kuinkas siinä kävikään, kamerani päätti taas itsekseen jotain ihan muuta kuin olin sinne asetellut.

Maistuu talkkarillekin

kuvattu,27,10,2010.

kehykset

kun on harmaat kehykset, niin pienikin värivolyymi näyttää isolta

Iisalmi 27.10.2010

Iisalmen aste

Iisalmen oravilla on tämmöinen tuo harmausaste - eli vartalo on harmaa, muu ruskeaa

iisalmi 27.10.2010

Siniset marjat

Gin -eikun katajanmarjat kypsyvät.

Kääpä- kö?

Tunnistaako kukaan , pieni kaunis vanhalla raidalla, sitkeän kumimainen