Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Mar 10, 2010

Punertaa

Punertaa muutkin kuin pihlajanmarjat.
Punatulkku oli niin pontevan oloinen että ihan nauratti. Hauskuutta ja iloa täytyy jakaa muillekin vaikka kuvan laatu ei olekaan paras mahdollinen.

Pysähtynyt hetki

Olipa vaikea kuvattava. Käpytikka korkeassa männyssä, itse olin alhaalla kalliolla.
kuvattu 27.10.2010 Kirkkonummella

Ikkunaan koputtaja

Laitoin ikkunalaudalleni kertakäyttöisen ruokintapaikan munakennosta, kun varsinaisella ruokintapaikalla oravat ja isot linnut ryöstävät näiltä pieniltä kaiken.

Talkkari huoltotöissä

9,11,2010,vesanto.