Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Mar 13, 2010

Vahinko

On se hassua, kovasti yrittää kuvata kohti lentävää lintua, ja sitten kun kuvaa ihan muuta, niin jossain kuvan ylälaidassa tuleekin pieni sivari ihan kohti, ihan vahinko tämä löydös.

Joutsenet

Ei ole vielä mitään kiirettä ,kun isäntä on puinut vehnäpellon tähkät maahan.
Se on kai ämteekoon hintapolitiikkaa ?
Riittää joutsenilla syötävää.

Talvinen maisema.

13,11,2010.

joutsenperhe

Kotijärvellään ruokailee vielä laulujoutsenperhe 13.11.10. MIkäpäs kiire heillä vielä onkaan, kun järvi ei ole vielä jäässä.