Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Hel 19, 2010

koski höyryää

kuvattu 23,1,2010,rautalampi nokisenkoskella,30 astetta miinusta.

Kanahaukka saaliilla

Tänään odotti yllätys pihamaalla.

Kanahaukan saaliina pihapiirissämme pitkään pyörinyt ukko fasaani. Koko syksyn ja talven ruokimme lintua tätä kohtaloa varten... elämän kiertokulku....

paistattelua

Iltapäivän auringossa 18.2. Tosin aurinko ei vielä ihmeemmin lämmittänyt sirkkupoikaa, pakkasta päivälläkin reilut 20 astetta. Tänä aamuna mittari näytti -36.

Vanhus

Kuinka kuvata kaunis satavuotias mänty? Näinkö?

Varjoja hangella.

Pipi.

Kuvailin tätä tinttiä ja huomasin sen päässä kaksi reikää joista oli tullut verta.

Lento 3

Jarrutus.

Lento 2

Toinen kanalento.

Lentoa 1

Ensimmäisen kerran kiinnitin huomioni tänään mustarastaiden lentotyyliin, aivan kuin kanalintu.