Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Hel 22, 2010

lumihiutale.

Kuvailin tänään kun lumihiutaleita hiljalleen satoi....autoni tuulilasiin. Aina sanotaan ettei ole kahta samanlaista lumihiutaletta, ei ainakaan nyt löytynyt kymmenien joukosta identtisiä.

Nälkä

Kylmä talvi ja myyrien vähyys sai hiiripöllön turvautumaan tien viereltä löytyneeseen haaskaan.

Tuulenpuuska

riepottelee lumet puista, ja pakkasta on parikymmentä astetta.

elintilaa pakkasessa

ihminen raivaa elintilaa pakkasellakin - murtaja on vetänyt auki lautan väylän, jonka se sitten pitääkin yllä - siinä sitä voi sitten köllötellä lintunenkin

Helsinki, Suomenlinna 16.1.2010

Jäätyvä meri

höyhenpallo

Sinitintti pihlajanoksalla 20.2.10