Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Maa 14, 2010

Puusta pudonnut..

Tämä pesä oli kirjaimellisesti puusta(kuusesta) pudonnut,kun lunta kertyi senkin päälle..Onkohan kyse variksen pesästä?

Tammikuun aurinko

Hyisen Kapeenkosken alapuolinen sula Äänekoskella. Aurinkokaan ei jaksa vielä lämmittää.

Punatulkku tuli ruokinnalle

- Tuossa oksanhaarassa on oiva istumapaikka, sanoi tyttötulkku. Ja siihen se istahti.

Lunta syömässä

Talitintti oli ensin tason päällä höyhenet pörhöllään ja pää siiven alla, sitten alkoi syödä lunta. Olikohan aivan terve?

jäljet puronpohjalla

14,3,2010.

"Hymyilevä" lumikumpu..

Kuvasin auringonlaskua 12.3 ja näin myös pari "hymyilevää" lumikumpua..☺

Leppä

Olen seurannut tätä leppää, sillä on toisissa oksissa tälläiset norkot ja toisissa oksissa pitkulaiset, näkyy heikosti taustalla. Mikähän on laatuaan tälläinen, leppä se kuitenkin on.

Talven törröttäjät keväthangella.