Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Maa 16, 2010

herääminen

Kun ei kevät tunnu ulkona juurikaan etenevän, voi luontohavaintoja tehdä sisällä. Kärpänen pörräsi tänään ikkunassa katsellen kaihoisasti ulos.

Hyvä ego?

Iltasella siihen asettui, ja siinä varmaan yönsä viettää, niinpäniin, fasaanikukko kyllä tietää mihin asti koirani pääsevät, siis tuohon aidan viereen, suunnilleen tuon pienen havuoksan kohdalle.