Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Maa 24, 2010

Uppoaako?

Aronian marja on senverran iso pihlajanmarjaan verrattuna, että tilhin pitää avata suu apposen ammolleen ja niellä tosissaan, että jäätynyt marja uppoaa.

viherpeipot

Carduelis chloris, käväisivät 24.3.2010 ensimmäistä kertaa tänä keväänä lintulaudallamme Somerolla. Kuvattu klo 15:56.

Halo

Laitoin tämän kuvan halosta kun anu kyseli mikä ilmiö tämä on. Onnistuin saamaan koko halon kuvaan.Tämä on ollut joskus vuosi pari sitten näillä sivuilla.

Kyhmyjoutsenet

Naantali 23.3.2010

sitruunaperhonen

Sitruunaperhonen viime keväältä. Näitä jo odottelen.

Kyhmyjoutsen

Tämä kyhmyjoutsen lienee talvehtinut Naantalin sulapaikoissa eikä juuri pelkää kuvaajaakaan. Ennemminkin tulee uteliaana paikalle katsomaan. Naantali 23.3.2010