Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Maa 5, 2010

Takapihan pihlaja

Tämä on sama pihlaja, jonka kuvasin kevättalvella 2008 Rakkaudesta luontoon -galleriaan: (http://www.ikkunasuomenluontoon.fi/node/7142). Ympäristö muuttuu.

varmemmaksi vakuudeksi

vielä varmemmaksi vakuudeksi toinen kuva - tätä meillä aavoittain riittää

Iisalmi 5.3.2010

tätähän meillä

tätähän meillä kyllä on - niin kuin varmaan teilläkin - tuskin kovin monelle maailmalla maistuis, noin pitemmän päälle - kaunis hetken katsella, ainakin jos saa katsella tarpeeksi kaukaa - ja jättää h

kuusitiainen

5.3.10

Pisarat

Auringon voima on ihmeellinen. Pakkasesta huolimatta joutuu jääpuikko nöyrtymään Herra Auringon edessä. Kuvat otettu tänään 5.3. Tampereen Pyhäjärven saaressa laavulla.

......kuin Pekka Halosen talvimaisema, mutta ei kuitenkaan