Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Hei 10, 2010

Kultasiipi pajukossa ja minä ihan pihalla

Jos haluaa selata kuvagallerioita, niin miten niihin pääsee? Kun tuolta yläpalkista valitsee KUVAGALLERIAT niin sen alla on vain Tunnistetut ja Vaikeat pähkinät.

Piharakennuksen seinällä

Koht.huono kuva, perho n. 5m korkeudella..piharakennuksen seinällä
Kahtena aienpana vuonna olen nähnyt tämän ,(tuskin saman) perhosen pihapiirissä,
eli taas oli mukava kohtaaminen

Kuikkaperhe?

Tällaisesta kyselisin kun oltiin tuossa Ruotsissa Överkalixin lähettyvillä ja yhdellä metsälammella sattui uimaan lintuperhe jonka itse arvioin kuikkaperheeksi.

Sateella rantapajukossa

Pisaroi. Kuva on tällä kertaa tyttären ottama.

Isovihree

Isovihermittari odottelee iltaa sananjalkojen suojissa.
Ei ole helppo löytää.

nätkelmäpunatäplä

Nätkelmäpunatäplä on räikeän värinen perhonen,jonka kirkkaiden kuvioiden tarkoituksena on hämmentää ja karkoittaa saalistajat.Perhonen on hidas lentäjä ja pitkään paikoillaan kukissa viihtyvä.