Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Hei 27, 2010

Suokeltaperhonen

Kuvattu 23.7.2010 Kankaanpää, Venesjärvi.

matarakiitäjän toukka2

Komea pötkylä on matarakiitäjän toukka. Olen aikaisempina kesinä kuvannut myös mustia, ruskeita ja kirkkaamman vihreitä versioita. 27.7.10

matarakiitäjän toukka

rouskuttaa horsmanlehteä 27.7.10

Mikähän hyönteinen pietaryrtin kukalla?

kokoa ei tällä hiukan punertavalla öttiäisellä paljon ole, mahtui hyvin kokonaan vielä hiukan suppuisen pietaryrtin yksittäiselle kukalle

Mikä musta toukka horsmassa?

päässä? vaalea piikkimäinen nysty

Mikähän toukka syyshohdekukkaa rouskuttaa?

Kuka teki minimaissin?