Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Hei 8, 2010

Pikkuinen kärsäkäs.

Tälläinen nuppineulanpään kokoinen musta kärsäkäs tutkiskeli käsivarteni antimia. Kaunis on tällä kilpikuvio, sitä vain ei luonnossa näe.

Sateenkaari

Kesän ensimmäinen näkemäni sateenkaari, ei kovin voimakas, mutta kuitenkin...tai niitä oli kyllä kaksikin, mutta kamerani ei oikein ikuistanut sitä vielä heikompaa.

Siipirikko mittari : kuka on?

kuvattu eteisen ikkunasta 'salamalla' - muuten ei olisi värit auenneet.
kärkiväli n. 20 mm.

Läyliäinen 08.07.-2010

Hellepäivä 30 kesäkuuta 2010

mikä kasvi?

mikä kasvi? Kiutakönkään lähistöllä metsässä 2.7.2010

mikä kasvi?

mikä kasvi , kasvupaikka soinen

Kuusamo, pieni karhunkierros 28.6.2010

Olisiko angervohopeatäplä

ei kai voi olla

ei kai tämä voi olla mikään muu kuin metsämaitikka? tuolla Kuusamon seuduilla mielestäni näin tämäntapåaisia useita

kuvattu Kiutakönkään lähimaastossa metsässä 2.7.2010

Kukat

Tekikä silmäni tepposen, vai mielikuvitukseni kepposen, mutta mielestäni ylempi kukka pahoitti mielensä kun jäärä menikin kutittelemaan jo hyväntuulista alempaa kukkasta, hehe.