Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Elo 11, 2010

ruskea oranssi raidallinen hämähäkki

Tällainen hämähäkki muutti pari päivää sitten parvekkeelle seinän ja jonkunlaisen villiviini kasvin väliin. Ruokin sitä välillä kun on niin hienoa katottavaa. MIkäköhän laji lienee?

Hietaheinäperhonenko?

Tämä erittäin vaikeasti näkyvän perhosen lopulta löysin kalliolta. Se näyttää olevan Hietaheinäperhonen, mutta en ole aivan varmaa, koska useat muutkin näyttävät aika samalta.