Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - Elo 9, 2010

asta2 rautalampi.

astan tekosia rautalammella1

geologia maisemassa

kuvauspaikka karoliinanportaat viitasaari.

Iso murkku

Tällainen iso muurahainen oli kaivamassa koloa kantoon. Vaikutti toimivan yksin, ympärillä ei näkynyt muita samankaltaisia muurahaisia.

Hiekkaharju

verikorento

Näitä lenteli Väkevän lintutornilla 8.8.2010.

Mikä lintu?

Tällainen lintu oleskeli 7.8. ja 8.8. osoitteessa Hiihtäjäntie 4, 00180 Helsinki. Siellä on 3 kerrostaloa. Linnulla oli kullankeltainen rengas jalassa. Päästi aika lähelle.

Kimalaiset uudelleen

Ohessa uudelleen kimalaiset pallo-ohdakkeen kukinnolla.