Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Archive - 2014

joulukuuta 31st

Tynkäpyrstöinen tintti

Tällä tintillä on vain töpö-pyrstösulat. Kuvassa näyttää vielä siltä ettei olisi jalkojakaan, mutta on ne siellä alla :)

riippuva orava

Mä olen pikku Tiku ja tärkeintä on maku.

joulukuuta 30th

Sinisilmät.

Vihdoinkin...aurinko :D mutta kunnon pakkanen sai ruuhkaa syöntipaikalla :O

Mikä sudenkorento?

Kuvattu heinökuussa Hiittisen saaristossa. Löytyisikö tarkempi lajinimi?

Taviokuurnat herkuttelevat pihlajissa

Joensuun Tuupovaarassa parvi taviokuurnia herkutteli tienvarsipihlajassa.

joulukuuta 28th

Ruso-orvakka

Salo, Pertteli 27.12.2014

joulukuuta 27th

harmaapää

Rieska, Iitti 26.12.14.

Tapanin tintit

Rieska, Iitti 26.12.14.

Tilhet

Joensuussa tilhet herkuttelevat pihlajanmarjoilla, myös taviokuurnat ovat nyt runsaana paikalla. Valoa vain on vähän aikaa päivisin, joten on haasteellista saada vähänkin kauempaa kunnon kuvia.

Hirven kallo ?

Vastaus : Mikä "peto" kysymykseen löytyy tästä kollaasista. Tosin en ole ihan varma onko hirven kallo, saattaa olla vaikka lehmän?