Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Ilmoitusmyynti

Ikkuna Suomen luontoon on yksi Suomen suurimpia luonnonharrastajien sivustoja. Lisätietoja käyttäjien profiilista löytyy taannoisen käyttäjäkyselyn tuloksista. Sivustolla käy päivittäin noin 1 500 eri käyttäjää, viikossa 6 000 eri käyttäjää ja kuukaudessa hieman yli 20 000 käyttäjää.

Ikkuna Suomen luontoon -sivustolle myydään ilmoitustilaa bannereiden muodossa:

normaali (korkeus 140 px, leveys 210 px) ja
jätti (korkeus >140 px, leveys 210 px).

Oletuksena mainokset näkyvät kaikilla sivuston sivuilla kaikilla kävijöillä. Räätälöidyt paketit ovat myös mahdollisia. Bannerit ovat lähtökohtaisesti staattisia.

Ilmoitusvaraukset:

Hintatiedustelut ja aineistotoimitukset osoitteeseen matti.nieminen(ät)sll.fi

Sähköpostiin liitettävät tiedot:

● Asiakkaan ja kampanjan nimi
● Kampanja-aika
● Mainospaikka
● Aineistomuoto GIF, JPEG
● URL-/ www-osoite, johon banneri linkitetään
● Tarvittavat muut mainoskohtaiset ohjeet

Aineiston toimitusaika viisi (5) arkipäivää ennen kampanjan alkua.

Lisätietoja: Matti Nieminen, p. 050 564 2283