Loppukiri enää jäljellä - sitten alkaa

Käyttäjän Tuntematon kuva

Kuukausien työ on takana ja vihdoinkin saadaan ihan oikeita konkreettisia tuloksia aikaan. Sivuston pitäisi olla vihdoinkin kunnossa ja suunniteltuun julkaisuun on aikaa alle kaksi viikkoa. Pientä säätöä on vielä tehtävänä ennen julkaisua, mutta suuret linjat pitäisi olla jo kunnossa. Luontokuvasivusto ilman luontokuvia on täysin turha, joten seuraava tehtävämme on maalata ikkunaan hieno näkymä Suomeen.

Olen viimeisten kolmen kuukauden aikana kuluttanut niin paljon aikaa sivuston ideointiin, suunnitteluun ja markkinointiin, että lukkarinrakkaus alkaa olla liian laimea ilmaus omalle luontoikkunasuhteelleni. Mahdollisuudet ovat suuret, koska todellista suomalaista luontoyhteisöä ei ole nettiin syntynyt.

Toimin sivuston moderaattorina ja koordinoin sivuston toimintaa parhaani mukaan. Otan palautetta vastaan ja kehitysehdotuksia voi kirjoitella myös varta vasten varatulle keskustelupalstalle.

Onnea ja menestystä ikkunasuomenluontoon.fi:lle!

Kommentit

Rekisteröinnin otsikot

"Uusi tunnus" -otsikko voi johtaa harhaan reksiteröitymissivulla. Parempi olisi esim. "rekisteröidy" tai "lähetä" - molemmat yksinkertaisen selkeitä.
terv. Ilpo P. Tässä myös tarvitaan "lähetä". Muuten alkaa vaikuttaa nörttien huuhaalta.

erv. sama