Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Vastauksia toivotaan käyttäjäkyselyyn!

Käyttäjän Tuntematon kuva

Ikkunasuomenluontoon.fi sivuston kävijöille on tehty käyttäjäkysely osoitteeseen: http://www.sll.fi/lomakkeet/isl

Kyselyn tietoja käytetään sivuston kehittämiseen. Ensi vuoden alkupuolella on tarkoitus päivittää sivustoa ja suunnitella uutta graafista ulkonäköä. Mitään täydellistä mylläystä ei kuitenkaan tehdä - sivuston päätoiminnan on tarkoitus säilyä samanlaisena.

Auta siis kehittämään sivustoa ja vastaa kyselyyn! Kysely on auki jouluun saakka ja vastaajien kesken arvotaan kaksi Tieto-Finlandia -ehdokkuuden saanutta Laulujoutsenen perintö -kirjaa.

Kommentit

Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen

Että eikö tuota osoitetta olis saanut suoraksi linkiksi jolloin jäis pitkän osoitteen naputteleminen pois?

Eikö ylläpidollakaan ole oikeuksia laittaa palstalle suoraa linkkiä?

Olen ihan varma että lähes kaikki palstalaiset kävisivät täyttämässä käyttäjäkyselyn jos olis se suora linkki....

Mä ainakin olen tosi laiska naputtelemaan noita pitkiä http-osoitteita....

-Marita-

osoite

Tuon osoitteenhan saa kätevästi kopioimalla ja siirtämällä osoiteriville. Tietysti se suora linkki olis kätevämpi, mutta onnistuu se kopioimallakin.

Onpa ...

aika vaatimaton kysely. Ei ole paikkaa vapaalle mielipiteen ilmaisulle. Olisin kirjoittanut, että kohta käyttöni loppuu, kun ei sivusto ainakaan minun koneeltani ota vastaan kuvia. Sivustolle pitää ehdottomasti muotoilla kertomus siitä, mikä oli epäonnistuneen prosessin syy. "Liian suuri tiedosto" , "Kuvanlaitto-oikeudet poistettu" tms. ;>)