Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Ukkosta ilmassa

Myöhäissyksyn hetki Janakkalan Mallinkaistenjärvellä

Kommentit

enpä malta

enpä malta olla kysymättä: vieläkö kunnan omistuksessa ollut mökeistä tyhjä, entinen kartanon ranta (järven toinen ranta) on mökkejä vailla?

tuntui niin tutulta tuo paikka, koska vanhemmillani oli siellä kesämökki 1970-luvulla - vietin lukuisia kesiä järven vehreässä luonnossa - upea järvi

vastaisin jos osaisin

En valitettavasti osaa vastata kysymykseesi. Järvi ei ole minulle entuudestaan tuttu. Jouduin sen rannalle kuvanottopäivänä oikeastaan sattumalta.