Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

taivaan ja maan yhteys

Kommentit

Sitruuna

Loistava sitruuna on taivahalla.
Kun nyt räiskit noita, tosin hienoja kuvia, niin muista myös se, että digikameran kennosto voi vaurioitua voimakkaasta suorasta valosta.

varoituksesta ippitiilialle

Hyvä varoitus, mutta ei näissä tuo valo kovinkaan voimakas ole. Silmälle ei tuossa kuvaustilanteessa näkynyt kovinkaan erikoista, valotusajalla sitten löysi sävyjä.