Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Hyinen ranta

Kommentit

Hienot

On sinulla hienot maisemat ja hyvä kyky tuoda ne esille.

Kiitos

Kiitos kiitoksista! Kaikki eivät kuitenkaan ole kuluneen talven otoksia. Esim. tämä rantakuva on edellisen talven lumia tai paremminkin jäitä.

Tämän ...

olisit voinut panna malliksi tuonne Luontokuvauksen opintopiiri-osioon. On sommittelu, valaistus ja kaikki onnistunut niin nappiin.

satumainen

tunnelma kuvassa. Sumu ja jäätyneet kasvit ja kivet tekevät käsinkosketeltavan hyisen tunnelman.