Raiok voitti

Käyttäjän Tuntematon kuva

Koko viime talven ajan Ikkuna Suomen Luontoon –foorumilla olleen ”Jälkiä ja jätöksiä” –kisan voittaja on ratkennut. Pääpalkinnon voitti arvonnassa kaikkien kuvien lähettäjistä nimimerkki Raiok. Onnittelut!

Nimimerkin takaa paljastunut Raili Okkonen Kajaanista voitti itselleen ja ystävilleen erikoisopastuksen Ateneumin ”Eläinten aika” –näyttelyyn . Keskiviikkona 16.5. oli aika lunastaa palkinto ja Raili sai kymmenen läheisensä kanssa nauttia erinomaisesta opastuksesta ja luonnonystävää kiinnostavasta näyttelystä.

Ennen opastusta ehdittiin nauttia kakkukahvit ja Raili sai myös ensimmäisenä Suomessa mestarigraafikko Erik Bruunin tuoreimman työn, Luonnonkukkien päivän julisteen. Raili aikoo osallistua Luonnonkukkien päivään ja lähettää niin kasvihavaintojaan kuin kuviaankin tapahtumasta Ikkunasuomenluontoon -sivuston galleriaan . Tänä vuonna on opastettujen retkien lisäksi tarkoitus retkeillä myös omissa pihapiireissä.
Palkinto osui sikälilin erinomaisesti, että Raili vietti samana päivänä myös syntymäpäiviään. Hän kertoi nähneensä jo etukäteen unessa voittavansa kisan, eikä ollut senkään takia mennyt katsomaan kiinnostavaa näyttelyä etukäteen!

ISL –foorumilta Raili kertoi oppineena paljonkin. Moni laji on saanut nimen toisten rekisteröityneiden käyttäjien tunnistusavulla. Ateneumissa Raili pohti edelleen foorumilla huhtikuusta olleen jäniksenpojan tunnistusta: jänis vai rusakko?

Maaliskuun kuukausiarvonnan palkinnon voitti Mikko18 kuvallaan Rouva Kivi .
Palkinnoksi hän sai Luonto soi -cd:n. Ateneumin Eläinten aika -näyttely on auki vielä reilun viikon 27.5. asti.

Kommentit

Sydämelliset kiitokset!

Sydämelliset kiitokset Suomen luonnonsuojeluliiton edustajille ja Ateneumin oppaalle, joilta sain unohtumattoman hienon elämyksen palkinnon johdosta. Ystäväni yhtyvät kiitoksiin.
Kaunista kesää luonnonkukkien parissa. t. Raili