Omien tekstien muokkaukset ja kuvien poisto

Joihinkin epäkohtiin on tullut törmättyä nyt kun on käytellyt sivustoa enemmän. Kommenttejaan voi muokata myöhemmin, mutta silloinkin ohjelma heittää ne uusimmiksi kommenteiksi listaan, mikä on ihan turhaa. Blogikeskusteluihin lähetettyjä viestejään ei edes voi muokata. Entä kuvien tai kommenttien kokonaan poistaminen myöhemmin. Onko mahdollista? Jospa joku voisi vinkata miten se tehdään, jos en ole vain löytänyt kyseistä toimintoa.

huomiosi on aiheellinen, ja

huomiosi on aiheellinen, ja ilman muuta "päivityslistassamme". nykyinen sivusto toimii monien muokkauksien suhteen "kaikki tai ei mitään" -periaatteella, jolloin käyttäjille ei saada oikeuksia vain omien luomuksien muokkaamiseen. tästä johtuen myös kuvien ja kommenttien poistaminen on - ainakin toistaiseksi - omatoimisesti mahdotonta. palautelomakkeella ylläpidolle voi pyytää sisältöä poistettavaksi. myöskään tunnuksen muuttaminen ei onnistu, vaan sitä täytyy pyytää ylläpidolta.

nyt onnistuu

päivityksen jälkeen omien sisältöjen muokkaaminen ja poistaminen pitäisi olla mahdollista.

* * * * * * * *

Tuomas Aivelo

ikkunasuomenluontoon.fi -moderaattori

mistähän

mistähän niitä kuvia voisi ite siirtää?

Minusta ...

nykyinen käytäntö on paras. Omaa tekstiään voi muokata niin kauan kuin ei kukaan ole ehtinyt kirjoittaa perään. Eräällä toisella sivustolla päädytään aika erikoisiin keskusteluketjuihin, kun oman tekstinsä saa poistaa milloin vain. Ainahan voi korjata toisella tekstillä, kun on tullut toisiin ajatuksiin. Omaa kuvaansakin voi kommentoida ja pistää paremman, jos edellinen on jäänyt harmittamaan.

Näin on

Jos on mahdollista muokata tekstiään sen jälkeen kun joku on jo vastannut niin esim. kiistatapauksissa voi muuttaa mielipiteitään tai sanamuotojaan tai jopa poistaa kommenttinsa ja niin tuntuu siltä kuin vain yksi kiistelisi itsekseen..

Ja tosiaan, jollakin palstalla tuollainen on mahdollista ja keskustelut ovat vähintäänkin omituisia. Uskoisin että se vähentään innostusta kommentoida mihinkään. Mitä hyötyä on sanoa mitään jos toinen voikin muuttaa omaa tekstiään myöhemmin kuten haluaa?

Nykyinen juttu on paljon parempi, silloin on sanonut sen mitä on sanonut eikä sitä enää voi muuttaa.
Mun mielestäni se on myös rehellisempi juttu, ainahan joku voi päästellä "sammakoita suustaan", mutta sehän on vain inhimillistä:)

Ja eiköhän me kaikki olla aikuisia ihmisiä jotka pystyvät myös kantamaan sanomisiensa seuraukset.

ps.en ole edes katsonut onko tämä täällä jo mahdollista, enkä halua katsoakaan...sanon mitä sanon ja pistän sitten vaikka pääni hetkeksi piiloon pussiin jos oikein mokaan...

.-Marita-

Aina voi ...

korjata uudella viestillä ja tarvittaessa jopa pyytää anteeksi. Eräällä sivulla on mahdollisuus jopa poistaa koko nimimerkkinsä ja viestit. Tilalle tulee merkintä siitä, että nimimerkki ja hänen viestinsä on poistettu. Seuraavassa viestissä onkin sitten joskus vastattu nimimerkin viestiin ja mainittu ko nimimerkki. Kaikki jälkikäteen tapahtuvat omien viestien korjaukset johtavat joka tapauksessa omituisiin tilanteisiin.

Miten nykyisin?

Oman viestin poistomahdollisuus on yllä olevan keskustelun jälkeen ilmeisesti poistettu? Ainakaan sellaista toimintoa ei näy viestin muokkaustilassa tai muuallakaan. Asia aiheuttaa ongelmia esim. silloin jos on lähettänyt saman viestin vahingossa kahteen kertaan, kuten vaikkapa tässä on käynyt.

Ylläpitäjä

ylennsä poistaa kaksoisviestin, jos huomaa. Pitäisikö pyytää "Palaute"- osiossa?

Omien viestien/kuvien poisto

onnistuu ainakin minulla OMA TUNNUKSENI kautta.