Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Valoa ja varjoja

Kommentit

kiintoisaa

vaikka tämä ei olekaan opintopiirissä, kai kehuja voi antaa - minusta tämä on kiinnostava kuva - minä ainakin tykkään tällaisista, joita pitää miettiä ja katsella, mitä siinä on, ja siinä on monenlaista sitten (esim. nuo veden alta näkyvät juuret) - miten tuosta puusta muuten tulee kaksi varjoa?

Kiitos aniki,

kommenttisi lämmitti! Minäkin ihmettelin miten puusta tulee kaksi varjoa. Laitan tänne vielä toisen kuvan samasta puusta/varjosta.

Valoa ja varjoja...

Puusta tulee VAIN yksi varjo tuonne penkereen puolelle, nurmelle.
Toinen ''varjo'' on puun rungon heijaste veden pinnasta, joten sillä
ei ole mitään tekemistä Varjon kanssa.

Kiitos kommentistasi kakadu!

Kyllä minä ymmärsin että toinen "varjo" on heijastuste veden pinnasta. Ensisilmäyksellä kun katselin kuvaa niin kiinnitin huomiota samaan asiaan kuin aniki.