Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

viirupöllön poika matkalla suureen maailmaan...

Kommentit

Olisimme kysymässä kuvaasi

Olisimme kysymässä kuvaasi viirupöllö-artikkeliin luonnossa netin sivuille. Artikkelin yhteyteen tulee maininta kuvanottajasta. Kuva osallistuisi myös samalla Suomi Kuvaa -valokuvauskilpailuun. Kuvan ja muut vastaavat kuvat voi lähettää osoitteeseen: luonnossanet@gmail.com

minkälainen mahtaa olla ravintotilanne?

Mitenköhän näiden poikasten käy, onko tarpeeksi myyriä liikkeellä pöllöemojen saalistettavaksi?

Ei pöllömpi kuva!

On noi pöllönpojat sööttejä. Kuva otettu ilmeisesti rengastuksen yhteydessä?

rengastuksen yhteydessä kuvattuja kyllä :)

Kyllä vain, rengastuksen yhteydessä otettuja pöllökuvia ovat nämä... Myyrätilanne näyttää kovin heikolta, huonommalta kuin vuosiin, tukalaa tämän kevään poikasilla siis näyttää olevan.