Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Surullinen

Onkohan tämä kaveri jätetty trion ulkopuolelle (edellinen kuva), kun on niin surullisen näköinen?

Kommentit

oletpa

löytänyt mainioita kuvakulmia toukkakuviisi, tähän ritariperhosen, samoin kuin aikaisemmankin toukan.

Ritariperhosen toukka on

Ritariperhosen toukka on aika kiitollinen kuvattava - pysyy paikoillaan päiväkausia. Huomasin nuo edellisen kuvan jalat ensin yhdestä kuvastani, ja sitten innostuin etsimään muitakin yksityiskohtia. Sitä kun yleensä kuvaa kaikkia öttiäisiä vaan sieltä etupuolelta...