Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

siilinpesä4

Vielä katto päälle ja lehtiä suojaksi. Hyvää horrostusta!

Sijainti

Javascript is required to view this map.

Kommentit

hieno pesä ja hyvä teko

Ompa mukavaa, että huolehdit siilin talvehtimisesta. Eräs tuttuni, joka rakastaa siilejä, on madottanut kissojen madotuslääkkeellä oman pihansa siilit ennen talvea ja syöttänyt ne kissanruualla pulleiksi. Hyvää syksyn jatkoa sinne Savoon. Kohta on aika aloittaa lintujen talviruokinta että saa nauttia pienistä siivekkäistä pitkän talven ajan.

Annielle

Siilistä huolehtivat Syvälahden Pajutilan Hillevi ja Kimmo. Olin vain vieressä seuraamassa tätä talvimökin "pystytystä". Hyvää syksyä sinnekin etelämmäksi, sielläkin varmaan tänään ollut syysmyrsky. Lintujen ruokinnan aloitin jo viikonvaihteessa, kun norkoilivat siihen malliin pihalla ja ikkunoita koputtelivat.