Palkittuja suokuvia!

Käyttäjän Tuntematon kuva

Ikkunasuomenluontoon.fi -bloggaaja, Luonnonsuojeluliiton eläköitynyt viestintäpäällikkö Terho Poutanen valitsi suokuvista neljä suosikkiaan. Terho valitsi tämän vuoden aikana suogalleriaan lisätyistä kuvista Suon vuosi -teemaa mukaillen talvi-, kevät-, kesä- ja syyskuvan.

Talvikuvista kunnian saa aa41:n kuvaama harvinaisen graafinen kuva isokarpalosta.

Kevätkuvista kaakkurin kuva Suomusjärvestä teki suurimman vaikutuksen.

Kesäisistä kuvista Seppo1:n tupasvilla. Kuvien määrästä päätellen kesällä on selvästi myös suolla liikuttu useammin kuin muina vuodenaikoina.

Syystunnelmallaan joukosta erottui Annien kihokki, joka paljastaa tarkemmin suon tyypillisen kasvin rakennetta.

Tällä kertaa eläinkuvat eivät nähtävästi säväyttäneet Terhoa, vaan kasvikuvilla hallittiin. Kaikille valituille kuvaajille lähtee pienet luonnonsuojeluaiheiset palkinnot. Onnea!

Kommentit

Onnittelut

kaikille palkituille tasapuolisesti!

Irmalle ja Ippitiilialle kiitokset

nopeasta reakoinnista, minä toivotan onnea lopuille palkituille,ja kaikille muille sivustolla oleville.

yllätys

Kiitokset onnitteluista ja onnittelut muille palkituille. Sijoittuminen kisassa oli yllätys, sillä en tiennyt että kyseessä oli kilpailu. Mukavia kuvaushetkiä luonnossa kaikille. Nyt tänne meille on tullut iso, noin 200 linnun tilhiparvi, ja niiden ruokailua on ollut kiva seurata. Pistän kuvan luontohavainnot osioon.

samoin

Yllätyksekseni luin uusimmasta Suomen Luonto-lehdestä, että kyseessä oli "kilpailu". Eipä tuolla taida väliä olla kuvien laittamisen kannalta, onko kuvien kerääminen johonkin osioon ns. kilpailu vai ei.

Vaikeaa!

Ei kuvia voi laittaa paremmuusjärjestykseen! Talvi-, kevät- ja syyskuvista löysin varsin nopeasti suosikin, mutta kesäkuvista en. Tupasvillan lisäksi huomiotani kiinnittivät seuraavat:

Palsa murenee. Kuvaaja Irma. Lähetetty 11 tammikuuta / Palsasuo2. Kuvaaja irma. Lähetetty 8 tammikuuta. "Opetuskuvia!"

Leväkkö. Kuvaaja irma. Lähetetty 13 kesäkuuta. "Kuvaajan polvet kastuneet?"

Juolukan kukat. Kuvaaja irma. Lähetetty 19 tammikuuta / Pikku ruukut. Kuvaaja irma. Lähetetty 18 tammikuuta. "Tavallinen kasvilaji tarkemmin katsottuna."

Terho Poutanen

Onnittelut myös

Onnittelut myös minulta kaikille voittajille.