Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Pänninsaaren pihlaja

Pänninsaaren korupihlajaa tapaamassa - tämä pihlaja on minusta hauska muoidoltaan ja siitä, että sen jokainen oksa on tosi vänkkyrä (mutta eivät kasva sitten kuitenkaan sikin )sokin

jotain japanilaista puussa - en tiedä, miksi se on kasvanut tuollaiseksi ihan omin nokkineen - mielestäni se on pihlaja kuorenkin perusteella - en ole koskaan kesällä käynyt sitä tapaamassa - pistän tuohon perään lähemmän kuvan oksistosta

9.3.2010 Iisalmi Pänninsaari

Kommentit

Muotoilua

Jännän näköinen on, jos on joskus " lapsena " loukkaantunut, silloin ne saavat outoja muotoja.

Karulla paikalla

hitaasti rauhassa kasvanut, miltei bonzai. Onneksi kukaan ei ole sitä leikellyt. Kun pihlajaa leikkaa, se alkaa heti kasvaa pystyjä versoja, jotka pilaavan sen imagen.