Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Tunnistaisitko jäljet

Kommentit

Koosta

ei taaskaan saa oikein selvää. Jos ovat vähän pienemmät kuin ketun, saattaisi kyseessä olla supikoira. Siis sepekoira ollut supikoiran jäljillä. ;>)

Kiitos , siis sepekoira

Kiitos , siis sepekoira supikoiran vai ilveksen? jäljillä-:)

Jälkijono

Melko suora jälkijono koiraeläinen jättämäksi. Veikkaisin kyllä kettua tai ilvestä, vaikka mikä tuo kettu on? jonon kuitenkin jättää. Tassun malli olisi kiva tietää.

Jäljet avannolle

Kiitos, jätin tassuni jäljet(kuva) tunnistatko lokerikkoon. Mielestäni liikkuva eläin saattaisi olla ilves?, Pitäisi nähdä livenä, silloin asia varmistuisi. Nälkiintyneet ilvekset ilmeisesti tuppautuvat jo pihapiireihin.