Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

kuka meni

kuka meni? - minä menin - pistin tämän tänne, että miten paljon on meillä metsässä lunta (ja uutta tulee) - tuo kohta, jossa tuossa olen kävellyt, on polku-ura, jossa on tammikuussa ajettu moottorikelkalla ja sitten kävelty - eli siinä uralla upotti vain pohkeeseen asti - uran ulkopuolella sen sijaan upotti minulla yli vyötäröstä - piti siis liikkua kieli keskellä suuta, ettei olsi pudonnut kaidalta tieltä!! - pari kertaa tipuin, pääsin onneksi ylös!

Iisalmi 9.3.2010