Vartija.

Voimakas osasuurennos, kaksi kertaa käytetty Gimpin Unharp Maskia,. Kuinka rajua käsittelyä vielä voi sanoa luontokuvaksi, muuten en tätä käsitellyt.

Mielipiteitä kiitos.

Kommentit

Re:Vartija

Hyvä kuvahan tämä on. Maljakehäisten heteiden lukumäärän voi laskea tarpeeksi tarkkaan vaikka vanhan Linnén järjestelmän käyttäjä, maljakeskinen sikiäin näkyy epäselvemmin: Prunus cerasus, hapankirsikka? vai imelä linnunkirsikka (P. avium)? No tämähän ei ole tunnistusgalleria, mutta lajin nimen maininta olisi aina eduksi, jos sen tietää. Jos ei tiedä, mikä estää laittamasta tunnistuspalstan kautta. Tarkoituksesi on kuitenkin ilmaista tilanteen herättämä mielikuva. "Vartija" on kai kekomuurahainen - senkin olisit voinut mainita - mitähän se vartioi kirsikalla? Kirvojako, onko niitä kukkaperällä? Siltä osin tausta olisi saanut kuvautua tarkemmin. Luontokuvissa on usein heikkoutena olosuhteistakin johtuen epätarkkuus. "Unsharp" kohtuudella käytettynä, niinkuin tässä, selkeyttää ja on siksi useimmiten eduksi.

Kiitos aa41

Kekomuurahainenhan siinä, mutta kukka kuuluu pihlajalle. Kirvoja olivat koko liuta murkkuja katselemassa, tai paimentamassa, jäikin vaivaamaan sellainen, että mitä kekomuurahaiset kirvoista, syövätkö niitä vai " lypsävätkö " kuten mauriaiset.

Kiitos kuvan kehuista.