Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

ritariperhonen

kuvattu vesannolla.2.6.2010.

Kommentit

Voi mahoton

miten upea perhoskuva, onneks olkoon seppo1!

Gugille Kiitos

kommentista .tämän ritariperhosen tapaaminen on hieno hetki,oli tänäänkin pihassa.

Kaunis ritari

Ompa kaunis yksilö, ja kannuksetkin ovat molemmat tallella. Rirtariperhonen on perhosten aatelia, mutta harvoin sen pääsee näkemään.

annielle kiitokset

kommentista, nämä ovat kauniita, minulla on ollut onni kuvata näitä jo kolmenakesänä peräkkäin,tosin ovat olleet eripaikoissa,nyt sain kuvata ihan omasta pihasta.

komea kuva

kauniista perhosesta.Ritariperhonen esiintyy koko maassa,Lapin perukoille saakka.Yleiseksi sitä ei voi sanoa,mutta vuotuiset kannanvaihtelut ovat suuria.Siitä on, harmikseni vuosia kun olen tätä perhosta nähnyt.Josko tänäkesänä?

kaimaanille

kiitokset kommentista.toivotaan että niitä sielläkin lentelee.

pakko

pakko kehua, vaikka tänne kirjautuminen saattaakin kestää - nyt ei kestänyt se onneksi - katsotaan kuinka kauan tämä viesti menee

mutta kuva on upea upeasta perhosesta - ihana katsella

Anikille Kiitos

kun kommentoit,vahinko tuli tuossa nimen kirjoituksessa Anteeksi se.

annielle kiitos

kun kommentoit.