Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Telkkä

Kelkällä poikaset.

1.6.2010 Nurmijärvi, Metsäkylä.

Kommentit

Toivotonta.

Yritin korjata tuon kirjoitusvirheen, ei onnistu, piti ihan loppujenlopuksi mennä pois netistä, saadakseni edes tämän sivun takaisin kommenttia varten.

En ymmärrä? Olenkohan tyhmä vanha nainen, vai???

Korjaus

täällä hämeen takamettällä tyhmä vanha ukko saa kyllä korjattua
virheet, ihan sillä muokkaa komennolla.
NAINEN ei vanhene koskaan!

Kiitos ikänahikas.

vai ei nainen vanhene koskaan, kiitos. Taitaa vain ikänaiseksi tullut olla enää eukko, siis ei nainen, nojoo, se siitä.

Muokkaamisesta yritin kolme kertaa, mutta joka kerta meni tilttiin ja jouduin poistumaan nettisivuilta ennenkuin pääsin takaisin tälle sivustolle edes.