Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

rämekylmänperhonen

Oeneis jutta 6.6.10. Tumma perhonen lenteli pientä mäntyä kasvavalla suolla aikamoista haipakkaa, joten sen kuvaaminen oli onnenkauppaa. Useimmiten rämekylmänperhoset (niitä oli runsaasti) istahtivat lepäämään mäntyjen rungoille, joista niitä oli tosi vaikea huomata, olivat sitäpaitsi paikallaan vain hetken. Muutaman räpsyn sain kuitenkin, kun perhonen istahti melkein viereen suopursun kukalle tai sammalikkoon.

Sijainti

Javascript is required to view this map.