Rusakko

Tämä pupu kuvattu illalla sateen jälkeen pellolla. Maastouduin suojaverkon alle matalaksi ja kohtahan sinne ilmaantui rusakoita iltapalalle. Sulkimen ääni sai tämän uteliaaksi ja tulemaan hyvinkin lähelle.

Kommentit

Todella hieno kuva

Kuvasta näkee todella hyvin sen, että kun malttaa odottaa niin huippu kuvia tulee. Itsellä vähän tuo odottaminen ja maltti sais olla toista luokkaa kuvatessa.. Todella hieno kuva ja söpö rusakko!

Suloinen viiksiveikko!

Minusta tämä kuva on oikein hienosti sommiteltu, ihanan pehmeä tausta, hyvät värit, siis kaikki kohdallaan, hyvä tonsku!

Pupujussi

Kyllä on hienosti kuvattu rusakko. Kohde on skarppi ja ympäristö kauniisti utuisen epäterävää hentoa vihreää. Sadepisarat näkyy kivasti heinissä. Pupu on kuvassa oikeassa kohdassa ja sen katseen suunnassa on tilaa. Minä en keksi mitään parannettavaa. Kuva on erittäin hyvä.

Rusakko

Nappilaukaus sanoisin !
Terävä kohde erottuu pehmeästä taustasta.
Kastepisarat kruunaavat kuvan.
Ja sommitelmakin on niinkuin pitää: tilaa kohteen katseen/meno suunnassa. Kuva toimisi myös väljemmällä rajauksella panoraama tyylisenä, niin että utuinen ja kasteinen ruohikko jatkuisi pitkälle oikealle ja jänis ikäänkuin uppoaisi kasteiseen maailmaansa(tai kurkkaisi kasteisesta maailmastaan).
En tiedä onko se edes tässä tapauksessa ollut mahdollista..?
Millä putkella olet kuvan ottanut..? Onko se alkuperäinen vai rajattu ?

Kuvasta

Kiitos vastauksista. Tämä kuva on rajaamaton, alkuperäinen. Rusakko oli aluksi kauempana ja tietysti otin kuvia myös silloin joten väljempääkin rajausta on tästä aiheesta tallessa. Putkena EF 100-400L.

Jos jänöt kiinnostelee niin tuollahan noita kuvia muutama lisää (suurin osa samalta pellolta):
http://tonskulus.kuvat.fi/kuvat/Nis%E4kk%E4%E4t/Rusakko/rusakko2.jpg