Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Ruokailu.

Tälläinen hiukansahtanut elukkaystävä syöttää jopa hyttysen, tosin hiukan vahingossa, mutta pitihän se kuvata. Annoin aterioida itsensä kylläiseksi ja lentää sitten pois, näin säästyin kutiavalta näppylältä.

Kommentit

Voi hyvä hyssäys

Iso HUOKAUS. Kuunnelkaa sitä, ylläpito.

Kuvien lataus-sivustolle meno kestää iät ja ajat, mutta nyt en saanut korjattua omaa tekstiänikään ennen lähetystä. Kuva sen sijaan latautui loistavasti.