Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

VÄSTÄRÄKKI

Kommentit

Mainio kuva

västiksestä! Poikasilla taitaa olla kova nälkä!

västäräkki

Kyllä kova tuntuu olevan nälkä kumpikin vanhempi kantaa ruokaa jatkuvasti pesään. Me taidetaankin olla tuuttuja toiselta taholta myös olen alias lillukka ja vinkkeli ja naamakirjassakin taidetaan olla kavereita.

Ruoka.

Näyttää hyvin monipuoliselta tuo ruokavalio, niinhän sen pitäisi olla jokaisella.

Kiva kuva.

Ruoka

Monipuolista on on matoja kirsisääskiä ym. Näinhän se on että kyllä ihmiseskin pitäisi ottaa oppia ruoan monipuolisuudesta. Kiitos ippitiilia kommentista.

kivakuva västäräkistä

paljon on kerännyt ruokaa joukossa hieman vihannestakin,onko jo pojat vai viekö puolisolle?

Kiva kuva västäräkistä

Pojjat on jo pesässä kumpikin vanhempi kantaa jatkuvasti ruokaa peräkanaa pesään. Tekivät pesän takapihalla olevan liiterin räystään alle. harmi vain kun on niin piilossa ettei näe montako piokasta on mutta näkeehän sen sitten kun tulevat ulos pesästä.