Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Mustavalkoinen perhonen suolla

Kommentit

OLISIKOHAN

Tämä voisi olla Pikkuraanumittari.. Minulla on koneella kuva samanlaisesta perhosesta. Eilen tulla lehahti ovesta sisään. Sain jonkusen kuvan ja sen jälkeen vein varovasti takaisin ulos.

Minä veikkaisin

keihäsmittaria?!

OIKEIN

Kyllä Gugi on oikeassa tämä on keihäsmittari. Kuviointi on melkein sama pikkuraanumittarilla mutta valkoinen leveä osa on keihäsmäinen ja pikkuraanumittarilla ei.

Keihäsmittari

Kiva, kun sain tietää tämän perhosen nimen!
Luultavasti sama, jonka näin eka kerran jokin aika sitten. Oli
lentänyt sisälle meillä maalla. Valitettavasti kuoli, ennenkuin pelastettiin ulos.