Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

taas: mikä?

vasta nupulla - mutta mikä kasvi? - kokonaishahmo on melko kookas ja "runsas" - korkeus jo nyt lähes puoli metriä - "puska"

tien varressa lähellä "Kalasatamaa" (hohhoh mikä keksitty nimi), 12.6.2010

minulla on tästä lisää kuvia tarvittaessa

Kommentit

valkomesikkää

kasvaa runsaasti itäväylän tienpenkoilla, mutta nuppujen auettua on helpompi nähdä olisko sittenkin keltakukkainen rohtomesikkä.

kiitos, mesikkä

kiitos molemmille - mesikkähän se todellakin on - jää myöhemmin ratkeavaksi kumpi

Mesikkä?

Sen tarkemmin en osaa arvella. Kalasataman kasviluettelo löytyy kyllä netistä.