Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

????2

täässä lähikuva edellisestä

Kommentit

tunnistus

Tukeva varsi , lehdessä ei ole kantaa. Vata .
Ehkä terävä kuva kukasta .onko vihreät täplät , vai punaiset .

kiitos ikänahikas

kiitos kommentista - itse olen nyt sitten myös sitä mieltä, että kyllä se vata on - en saanut kuvazoomauksella niin tarkkoja kuvia, että täpliä olisi näkynyt, mutta mielestäni viisijakoinen emi oli - tosiaan en ruvennut yhtään tutkimaan kasvia ennen kuin kotona - yhden kuvan olin sentään ottanut kasvin outouden vuoksi

ps. siis miten ne täplät menee - se asia on minulle outo

tunnistus

Mulla vanhassa kasvikirjassa oli terälehden tyvessä keskellä
tähtimössä pieni punainen täplä ja vadassa vastaavasti vihreä.?
En nyt löydä uusissa kirjoissa mitään täplää , niin ,että sitä ei ilmeisesti olekkaan .

kiitos

kiitos