Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

sahalehti kukassa

sahalehti siis kukkii - tämä on näitä tänään kuvattuja (eli lähempänä ja rannalle kääntyneenä ollut oli kuollut ja lisäksi nyt oli kirkas vasta-aurinko) - mutta ei voi mitään, kun eilen en kuvannut kunnolla - ei voi syyttää kuin itseään - tarjoutui hyvä tilaisuus

kuvasta laskin, että eieln oli näkyvissä lähes parikymmentä kukkaa - tänään en huomannut kuin 3-5