Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

keisarinviitta valtakunnan yllä

Sijainti

Javascript is required to view this map.

Kommentit

Keisarinviitta

Oletko kuvannut sen tampereella , vai tuonut muualta ?

N 10 km tampereen eteläpuolella Sääksjäven seudulla

Lempäälän sääksjärven ja pirkkalan rajalla kulkee Birgitan -polku niminen reitistö. Ristiin sen kanssa on metsäautoteitä.
Parhaat perhospaikat on Rajajärven tien reunamilla Matojärvi -nimisen metsälammen kohdalla. Fonectan Pirkanmaan puhelinluettelokartassa on s. 32 vähän osviittaa paikasta. Keisarinviitan olen nähnyt usein, mutta nyt sain kuvan. Upea perhonen, ei meinannut mahtua kuvaan.