Tulevaa kehitystä

Käyttäjän Tuntematon kuva

Selvitysten perusteella sivuston viimeaikaiset käyttöongelmat johtuvat liian hitaasta palvelimesta. Palveluntarjoaja pyrki selvittämään sivuston hitauteen liittyviä ongelmia, mutta ei ole onnistunut ratkomaan niitä, joten olemme vaihtamassa lähiaikoina sivuston isännöintipalvelua.

Aikataulu ei ole vielä tiedossa, mutta aivan heti tämä ei tapahdu, koska siirto-operaatio vaatii työtä. Se on kuitenkin tärkeysjärjestyksessä ykkösenä, jotta sivuston normaali käyttö voi jatkua mahdollisimman nopeasti. Odotellessa sivusto jatkaa "puolikuntoisena".

Pyydän anteeksi, että tämän asian selvittely on kestänyt näin kauan. Ongelmat sivustolla valitettavasti tuntuvat nousevan esiin erityisesti kesäaikoina, jolloin käyttäjiä on paljon, mutta toisaalta ylläpidon puolella vietetään lomakautta.

Kommentit

melko pitkä kesäloma

en ole niin kauan ollut vielä eläkkeellä, ettenkö muistaisi, että ihan noin pitkästi ei tavan kansalainen (ei edes opettaja) ole kesälomalla - selasin äsken omia vanhoja viestejäni ja löysin 6.5. 2010 jo viestin sivuston tökkimisestä - sen sävy oli sellainen, että se tuskin oli ensimmäinen, sitä paitsi joku oli jo valittanut minua ennen asiasta (vaikka minulle väitettiinkin, että kukaan muu ei ole valittanut) - en jaksanut etsiä enää aiempaa - itseltäni ja muilta tuli niitä ensi viestejä kuvien yhteydessä, siis muussa asiayhteydessä

mutta ainakin toukokuun alusta olen asiasta jo valittanut - että taitaa tosiaan olla huisin pitkä kesäloma! - pyydän huomioimaan, että nyt on 27.7.2010

tämä aiheetta enmpään! - koska olen jo jättänyt tämän sivuston - ainaki joksikin aikaa - ehkä lueskelen joskus

Käyttäjien määrä ...

moniin muihin sivustoihin verrattuna on erittäin vähäinen. Sen voi kuka tahansa todeta, kun katsoo kohtaa "Paikalla olevat käyttäjät".
Paikalla on tällä hetkellä 1 käyttäjä ja 11 vierasta vierasta, mitä tuo vieras vieras sitten tarkoittaneekaan. Eipä siinä kohdassa ole tainnut näkyä satojakaan käyttäjiä.
"Ongelmat sivustolla valitettavasti tuntuvat nousevan esiin erityisesti kesäaikoina, jolloin käyttäjiä on paljon." - toteamukselle ei ole minkäänlaisia perusteita.
Palvelun tarjoajan on pitänyt olla jo kauan selvillä siitä, ettei sivusto toimi, jonkinlaisella asiantuntemuksella jo silloin kun tarjosi palveluaan.

muutakin vikaa kuin hitaus

Sivustolla on muutakin vikaa kuin hitaus. Kuvagallerioita ei löydy sieltä mistä pitäisi. Kun valisen kuvagalleriat ja sieltä Geologian päivän kilpailun, niin ei tapahdu yhtään mitään. Galleriassa on 44 kuvaa, vaan ei niitä saa esiin. Kun rullaa sivua alaspäin niin sivun alalapidassa on kaksi kuvaa.

Jos taas valitsen gallerian LUMO2010 (luonnon monimuotoisuuden kuvagalleriat) niin hypätäänkin yllättäen tunnista osioon, samoin käy jos valitaan arkistoidut kilpailut. Eli valinta vie minne sattuu tai ei mihinkään.

Tulee mieleen laulu "Rikas mies jos oisin", jossa lauletaan että rikkaana rakentaisi portaat, jotka ei huvin vuoksi veisi mihinkään.

''Tulevaa kehitystä'' ........

27 heinäkuuta, 2010 kerrottiin 'lähiaikoina' tulevasta -isännöintipalvelun- muutoksesta. Aikataulukin on kuitenkin hukassa,
joten mitään muutosta ei sittenkään ole odotettavissa??

Tänään - 22.08.-10 01.00 - Kettuunnuin VIIMEISEN KERRAN tuohon
'Fatal Error'-ilmoitukseen, -kun kuvan lähetystä odottelin 2min-26 sek-
sit sain tuon FATAALI-ilmoituksen.

Saapi sit olla tää sivusto. Pitäköön 'tuomaz84' operoimansa touhun.!

S'oon moro

"aikataulu ei vielä tiedossa..."

aikataulu ei ole vielä tiedoss (27.7. kylläkin tänä vuonna) - eikä tulekaan tietoon!!!

ei nimittäin ole tarkoitus tähän sivustoon korjaavasti (eikä muutenkaan) puuttua - asia on niin, että tämä polkaistiin käyntiin periaatteella: menee sitten itekseen - eivät tätä ylläpitäjät lue eivätkä kannattele!!!! - joskus tulee jollekin uusi into pistää taas joku uusi lisä - muttei sitten pitkään aikaan kukaan vaivaudu lukemaan - tai tekemään jotain

ja kummastihan tuo itekseen pyörii - aina löytyy joku yrittäjä - vaikka sivusto ei ole toiminut kunnolla enää neljään kuukauteen...

turhaa tietysti meille lukijoille tämän kirjoitin, sorry - sillä ylläpitohan ei tätä sivustoa seuraa!

Ajatellaans----

Silloin kun tämä sivusto alkoi, oli sellainen yksinkertainen, toimiva, mutta...mutta... Sitten muutamat, nimeltä mainitsemattomat, siis kauan sitten, alkoivat haluamaan kuvien suurennosta, joka onkin ainoa parannus täällä, sitten ylläpito otti käyttöön tämän uuden systeemin ja kaikki meni pepulleen.

Jos tämä formaatti on otettu USA;sta, niin on järjen köyhyyttä luulla että se toimii täällä, kuten tunnettua usalaiset ovat,,,,,no en sano, hihi.

Kun käy muilla sivustoilla, saa kuvan suuremmaksi klikkaamalla, ei tarvi muuta, esim. omasivullani se onnistuu vaikka on tosi vanha sivusto.

Ylläpidolta voinkin kysyä?? MIKSI HIENOSTELEMAAN, haluan vastauksen. Vai tuliko liian raskaaksi pitää sivustoa yllä, joku joutuu tekemään töitä??? tai sitten ei......En ymmärrä miksi täällä on osio, palaute.....????