Ikkuna Suomen luontoon -sivusto on tullut elinkaarensa päähän ja se suljetaan vuoden 2019 lopussa.

Suomen luonnonsuojeluliitto kiittää kaikkia käyttäjiä neljästätoista vuodesta! Hyvälaatuiset sivustolle jätetyt kuvat jäävät SLL:n arkistoon ja niitä voidaan käyttää Liiton viestinnässä sivuston sääntöjen mukaan. Jos et halua kuviasi käytettävän, ne voi poistaa sivustolta vuoden loppuun mennessä.

Luontokuvia voi lähettää esimerkiksi Suomen Luonnon Havaintokirjaan (https://suomenluonto.fi/havaintokirja/) tai tunnisteella #havaintokirja Instagramiin, josta Suomen Luonto tekee nostoja omalle tililleen (https://www.instagram.com/suomenluonto/).

Suomen Luonnonsuojeluliiton nettisivut (https://www.sll.fi/) jatkavat toimintaansa normaalisti ja esimerkiksi Kestävä elämäntapa -osiosta löytyy vinkkejä luontoon tutustumiseen ja ympäristön varjelemiseen.

Mikä vaalea kääpä kannolla?

Kommentit

Vaalea kääpä kannolla.

Koska kuvattu?Onko kasvualusta kuusen kanto? Jos niin kyseessä todennäköisesti pohjankääpä jota tänävuonna tuntuu löytyvän tavallista enemmän.Kokeilitko repiä?Pohjankääpä on helppo repiä pitkitäissuunnssa mutta katkeaa poikisuunnassa vain puukoolla tms.

Pohjankääpänä minäkin

Pohjankääpänä minäkin pitäisin.

Lenni