Siirto uudelle palvelimelle tehty

Käyttäjän Tuntematon kuva

Pienten vaikeuksien (!) jälkeen viime viikon torstaina aloitettu siirto on saatu tehtyä. Sivuston pitäisi siis toimia moitteettomasti.

Jos tämän jälkeen ilmenee vaikeuksia tiedostojen lataamisessa, niistä voi laittaa veistiä palautelomakkeen kautta, keskustelupalstalle tai tämän postauksen kommentteihin.

Koko tilanteen setviminen kesti näin pitkään, koska sivustoa pidetään yllä pienillä resursseilla. Suomen luonnonsuojeluliitto haluaa tarjota tämän palvelun kaikille avoimena, jotta ihmiset innostuisivat luontoharrastuksesta. Toisaalta, rahareikiä nykypäivänä luonnonsuojelujärjestölle on monia muitakin, eikä näin ollen moitteetonta palvelua voida luvata.

Sivustoa on myös tarkoituksella pidetty hyvin epäkaupallisena. Mainoksia ei ole haluttu häiritsemään käyttäjiä. Tulevaisuudessakin mainoksia on sivustolla vain hyvin harkitusti.

Jos haluatte tukea luonnonsuojeluliittoa tehtävässään, liittykää jäseneksi, tilatkaa Suomen luonto ja osallistukaa aktiivisesti oman paikallisjärjestönne toimintaan!

Ongelma sinänsä oli positiivinen: sivustolla on niin paljon käyttäjiä ja sisältöä on neljän ja puolen vuoden aikana kertynyt huomattavasti. Kiitos tästä teille rakkaat käyttäjät! SLL on saanut paljon kuva-aineistoa, jota on käytetty viestinnässä netissä ja välillä Luonnonsuojelija-lehdessä. Monet ovat saaneet vastauksia mieltä askarruttaviin tunnistamattomiin eliöihin. Useat ovat jakaneet luontokokemuksiaan ja elää mukana muidenkin luontoretkillä.

Nyt toivottavasti sivusto jatkaa toimintaansa vanhalla totutulla tavalla. Ainakaan toistaiseksi uusia suuria kehittämissuunnitelmia ei ole. Ulkoasua pyritään vihdoin muuttamaan, mutta tämä kohdistuu pääosin vain grafiikan päivittämiseen eikä niinkään käyttöliittymän muuttamiseen.

Kommentit

Kiitokset työstä.

Kiitokset työstä. Kuva-arkistot toimivat puolen vuoden tauon jälkeen.

Kiitos ponnisteluistasi

Nyt meni kuva sivulle, vaikka ei heti ensimmäisellä kerralla. Toisella sitten.

Pajukossa suhisee?!

En ole vieläkään nähnyt näillä sivuilla mikä kuva oli paras "pajukossa suhisee" kilpailussa joka oli viime keväänä. Onko se mahdollisesti mennyt minulta ohi? Kiitoksia, mukavaa kun saitte isl´n sivut taas toimimaan!

juu kiitos

juu kiitos, kiitos - toivotaan, että toimii (kun kuului jo, että jollakin ei taas ole toiminut) - mulla on nyt toistaiseksi

ps. miksi ei samantien poistettu noita kuvagallerioita suosituimmat/katsotuimmat - juuri kukaan ei niitä muista, ne on tosi raskaita avata - ja vie varmaan mahdottomasti tilaa - ottakaapa kantaa toisetkin, tarvitaanko niitä!!

ps.2 en ole minäkään huomannut tuloksia!

Hienot sivustot!

Sivustot toimivat todella hyvin entiseen verrattuna. Pääasia että pääsin tänne jälleen.
Oli palvelimen vaihdon jälkeen ongelma kirjautumisessani mutta Matti Nieminen ja Pekka Saari ystävällisesti tekivät parhaansa selvittääkseen ongelmani. Kiitokset näin heille!

On ymmärrettävää että SLL:n resurssit kohdistetaan liiton toimintaperiaatteen ja -suunnitelmien mukaisesti luonnonsuojeluun ennemminkin kuin sivustojen ylläpitoon joten:
Me jotka pääasiassa harrastuksenamme käytämme sivuston palveluja, olkaamme kiitollisia että Ikkuna Suomen Luontoon on olemassa. Itse olen mielelläni sivustoilla niiden ja ISL:n käyttäjien lämminhenkisyyden ja vilpittömän luontoa kunnioittavan asenteen takia.
Katsotaanpa joskus omaa kuvaakin sieltä peilistä.

Hyvää myöhäissyksyä kaikille!

Hienoa on.

Siis, tämä sivustohan alkaa olemaan meikäläiselle jo puol´elämää, siksi on niin mahtavan kivaa kun toimii taas. siis suurkiitos.

Ihmettelen..

Yritin monta kertaa kirjautua eilen,15.11(pikästä aikaa) IE-selaimella tänne,mutta aina tuli teksti,että pääsyni on estetty sivustolle?! -Ei eka asia,jota olen joutunut ihmettelemään,mutta silti..-Onko IE-selain "kiellettyjen listalla",kun toisella selaimella tänne pääsy onnistui?

internet explorerin pitaisi

internet explorerin pitaisi toimia, ainakin uusimmman versioin. onko ongelmat toistuneet viela myohemmin? onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?

Kerran

uudistuksen jälkeen on pitänyt vaihtaa salasana, joka on ollut talletettuna. Kysynkin ylläpitäjältä, onko annettu salasana aina vain määräaikainen. Millään muulla sivustolla en ole sellaista käytäntöä tavannut.

En pääse,en..

Kokeilin taas IE 8:n "kautta" päästä tänne,mutta ei onnistunut..-Yritin aiemmin vaihtaa salasanani,mutta sekään ei onnistunut(sain kertakäyttöisen s-postiini)..Kun yritin nyt omilla tunnuksilla molemmat "katosivat",eli kirjautuminen ei onnistunut..-Käytän pääsääntöisesti IE-selainta ja muilla sivustoilla ei ole ongelmaa ollut..

Kyllä

Firefoxsilla pääsee ,mutta harvoin ekakerralla.
Kuva vaan täytyy olla alle megan.

IE 8 selain

Minulla oli palvelimen vaihdon jälkeen aivan samat ongelmat kuin anulla.Ongelmat kesti n. viikon.Lähetin parikin viestiä webmasterille.Yhtään vastausta ei tullut.Ongelma poistui kuitenkin,en tiedä minkä ansiosta.Minulla siis on IE 8 selain.

Salasana

Minä olen roikkunut täällä liki viisivuotta, ja salasana on ollut kokoajan sama. En tiedä onko sillä vaikutusta, mutta olen kokoajan sisäänkirjautuneena, paitsi silloin kun tämä sivusto ryttyili ja heitteli meikäläisenkin ulos. hihi. Nyt on kaikki pelannut todella hyvin ja nopeasti.

Kokoajan on ollut käytössä Explorer.

Koko ajan olen minäkin

sisäänkirjautuneena. Muutaman viikon välein tipahdan pois, ja sitten joudun pyytämään salasanan vaihdon spostissa tulevien ohjeiden mukaisesti.